Ornamente de Crăciun făcute în casă

Ornamente de Crăciun făcute în casă

Dec 09, 2015 Florina

Mai sunt două săptămâni până la Crăciun, și pentru că tot am povestit de calendarul de advent și ideile pe care putem să le punem în practică cu ajutorul acestuia, venim cu o propunere. Cărți pentru copii, și oameni mari, care te învață cum să îți faci propriile ornamente de Crăciun alături de întreaga familie.

Spiritul Crăciunului e în fiecare dintre noi și am crescut încă de mici cu ghirlande din hârtie creponată, pe care am învățat să le facem la grădiniță, coronițe din ramuri de brad sau aranjamente pentru masă. Dar ducem cu toții o viață complică și activă, iar cumpăratul ornamentelor de Crăciun devine varianta cea mai ușoră. Iar din această cauză pierdem momente minunate alături de familie.

Noi, Best Kids, credem că fericirea alături de cei dragi e cel mai important lucru pe care îl putem transmite copiilor noștri, iar una din aceste modalități este să creăm lucruri frumoase împreună cu ei. Ghirlandele vesele sunt unul din lucrurile care pot să aducă un plus de unicitate bradului sau cadourilor. Sunt ușor de realizat și pot înfrumuseța orice încăpere, sală de clasă, cameră sau pot înveseli ambalajele cadourilor, suporturilor pentru lumânări sau mesele festive. Se realizează din hârtie și fiind ușor de confecționat, chiar și cei mici pot ajuta la realizarea lor, mai ales în aceste zilele friguroase. Și pentru că în acestă perioadă cadourile pentru cei dragi sunt nelipsite, din panglicile rămase de la împachetat, se pot crea decorațiuni pentru ferestre sau pentru bradul de Crăciun. Descrierile detaliate și tiparele vor ghida munca începătorilor și o vor ușura pe cea a celor cu mult mai multă experiență, astfel că veți putea pune în practică 118 idei creative din panglicile de cadouri . Iar dacă elementele naturii sunt preferatele voastre, există și varianta de a crea ornamente din conuri de brad, semințe, frunze și crengi. Materiile prime sunt ușor de procurat, fie din jurul casei sau într-o plimbare prin parc, iar rezultatul final va fi unul excepțional care va impresiona toți oaspeții. Puteți să vă inspirați din 117 idei de decorațiuni naturale pentru toamnă și iarnă .

Să nu uităm însă nici de decorarea bradului de Crăciun. Indiferent de culoarea pe care o alegeți pentru globuri și beteală, vă invităm să îl personalizați, după placul și imaginația dumneavoastră. Fie că vă veți confecționa singuri ornamentele sau vreți să transformați globurile vechi în piese unicat, venim în ajutorul dumneavoastră cu idei pentru decorarea bradului de Crăciun.

Sărbătorile sunt mai frumoase alături de cei dragi, așa că vă dorim spor la decorat și creat ornamente în familie, și așteptăm să ne arătați și nouă cum au ieșit, fie aici într-un comentariu fie pe pagina noastră de facebook . Mai multe astfel de produse se găsesc în categoria cărți pentru copii.

More articles