Metode de plata

  1. Metoda de plata a produselor 

Plata comenzii se poate face folosind una din opțiunile de mai jos: 

  • a. Plata ramburs 
  • b. Plata prin Stripe (Procesator intarnational de plati) 
  • c. Plata prin EuPlatesc (Procesator roman de plati) plata in 3 rate
    cu 0% dobanda 

Plata comenzii se va efectua integral în numerar, în lei, curierului care va face livrarea coletului. Plata se va efectua în baza facturii fiscale emise de către Distribution Services Management  SRL. în conformitate cu dispozițiile art. 155 din Codul Fiscal, factura ce va fi transmisa către client împreună cu produsele comandate la adresa de livrare. 

  • b. Online cu card bancar prin euplatesc.ro sau Stripe (Visa/Visa Electron/Maestro/Mastercard) 

Dacă ați ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizata a procesatorului de plați.
– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.
– “3-D Secure” asigura în primul rand ca nici o informație legata de cardul dumneavoastră nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăti, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!