Cele mai indicate jucării pentru copiii care încep școala

Cele mai indicate jucării pentru copiii care încep școala

Dec 14, 2015 Florina

În general, pentru începutul școlii, parinții trebuie să aleagă pentru copii jucării educative, jucării ce ajută la dezvoltarea copiilor. Cu ajutorul acestora copiii se apropie de școală prin joacă.

1.Tubul lui Pitagora

Copilul va descoperi cât de ușor și amuzant este să învețe împărțirea și tabla înmulțirii. Trebuie doar să întoarcă cele două capete colorate ale tubului și rezultatul operației de înmulțire sau împărțire cu numere de la 1 la 10, va fi afișat imediat.

2. Tablița Magnetică
Este un mod foarte amuzant și atractiv de învățare a operațiilor aritmetice simple, învățare a alfabetului si scrierea literelor și cifrelor pe tablă, cu cretă.

3. Tablete pentru Copii

Pe langă jocurile educative, o jucărie ideală pentru începutul școlii ar putea fi tableta pentru copii. Acesta este un prețios instrument de învățare, cu activități sofisticate care ajut la dezvoltarea copilului dumneavoastră. Copilul învață matematică, învață să citească și își poate testa creativitatea, poate crea muzică și poate cânta. Acestea sunt in engleză, tocmai pentru a ajuta copilul să învețe și o limbă de circulație internațională.

Odată cu începutul anului școlar , sunt foarte căutate ghiozdanele și penarele. Părinții încearcă să le ofere celor mici cele mai în trend modele de ghiozdane. Pentru fetițe sunt căutate modelele Disney Princess, iar pentu baieței sunt ghiozdanele cu personajele preferate din desene: Cars, Spiderman sau Batman.
Un nou trend în ceea ce privește acest sortiment de produse sunt Ghiozdanele tip Troller, care sunt mai practice, deoarece greutatea ghiozdanului nu mai este suportată de spatele copilului.

More articles