Vocea care se ascunde in spatele Doctoritei Plusica, indragitul personaj de desene animate

Vocea care se ascunde in spatele Doctoritei Plusica, indragitul personaj de desene animate

Feb 14, 2014 Gabriela

Daca esti parinte, cu siguranta ai auzit si chiar stii pe de rost anumite replici ale unor personaje precum Doctorita Plusica, Printesa Sofia, Zebra Zu sau Zumzarel. Te-ai intrebat insa vreodata cine interpreteaza aceste personaje? Te asteapta o surpriza!

Personajele desenelor animate difuzate de Disney Junior sunt interpretate de doi frati: Andra si Razvan Gogan . Andra are doar 15 ani si are deja experienta in a o interpreta pe Doctorita Plusica, Printesa Sofia, Izzy din “Jack si piratii din lumea de nicaieri” si Melinuta din “Albinutele”. Razvan, la 12 ani ai sai, este responsabil de dublarea altor personaje indragite: Zumzarel si Zebra Zu.

Andra Gogan a reusit la 15 ani, impreuna cu fratele ei, Razvan (12 ani), sa intre in Cartea Recordurilor de doua ori, relateaza Wowbiz.ro . Prima data pentru “Cel mai lung concert live sustinut de un copil” (3 ore si 20 de minute – 55 de melodii). Recordul a fost omologat oficial in Cartea Recordurilor pe 15 septembrie 2009. A doua oara a intrat pentru “Cele mai multe CD-uri lansate de un copil” – 16 la numar. La varsta de aproximativ 3 ani a inceput “cariera” de artista a Andrutei prin aparitia ei in emisiunea de success a domnului Virgil Iantu: “Copiii spun lucruri traznite”. Nu peste mult timp (la 3 ani si 2 luni) apare la TVR1 in emisiunea concurs “TIP TOP MINI TOP” cantand live “Rasfatelul” cu care a si castigat premiul I.

Pe langa faptul ca este cantareata si dubleaza vocile personajelor de desene animate,  Andra a jucat in telenovele si este o dansatoare foarte buna.

Razvan, un geniu al matematicii
La varsta de 2 ani si jumatate incepea sa cante… pentru ca era gelos pe atentia care i se acorda sorei lui, Andra. Vazand ca sora lui (cu trei ani mai mare) canta si are success pe scena, s-a gandit ca poate face si el acest lucru. Aparitiile televizate incep la varsta de 3 ani si jumatate, in emisiunea lui Horia Moculescu: “Atentie se canta!”. De la 4 ani incepe sa obtina premii importante la concursuri de muzica pentru copii.
La varsta de 5 ani si jumate intra in Cartea Recordurilor fiind “Cel mai mic presedinte de stat din lume (pentru o zi)”.

Este invitat la multe emisiuni televizate si la multe spectacole pentru copii. In anul 2004 intra alaturi de sora lui in grupul de copii Bim Bam unde este foarte apreciat. Incepe sa faca cursuri de canto cu Marius Teicu pe care il apreciaza foarte mult.

Nu doar partea artistica este punctul forte al lui Razvan. Doua mari pasiuni ale sale sunt matematica si informatica, iar la 8 ani reusea sa faca, cu foarte mare usurinta, exercitii si probleme de clasa a V-a.

Sursa: acasa.ro

More articles