Urmează acești pași pentru un Black Friday reușit! Vezi primele reduceri!

Urmează acești pași pentru un Black Friday reușit! Vezi primele reduceri!

Nov 12, 2019 Alina Diana

Mai sunt câteva zile și începe Black Friday, ziua celor mai mari reduceri din an la o gamă largă de produse. Ziua de Black Friday se va ține în SUA, de unde a și pornit acest concept, în ultima vineri din luna noiembrie, în acest an fiind pe 29 noiembrie. În România însă, această zi a fost decalată față de americani, fiind prea aproape de sărbătorile de iarnă, în special de Moș Nicolae. Anul acesta majoritatea magazinelor online vor începe Black Friday în data de 15 noiembrie.

Fiindcă mai este atât de puțin, venim în ajutorul cumpărătorilor cu câteva sfaturi utile, cam ce ar trebui să facem pentru a ne pregăti de Black Friday:

1. Să stabilim în linii mari ce categorii de produse ne interesează și să alegem astfel site-urile de profil care să cuprindă oferta dorită. Pentru că stocurile se epuizează foarte repede în această zi, ar fi indicat să punem pe listă 2-3 magazine online care se potrivesc dorințelor noastre ca și cumpărători.
2. Să stabilim bugetul de care dispunem pentru cumpărături și eventual să avem pe un card bancar banii pe care dorim să-i alocăm cumpărăturilor.
3. Fiecare magazin online are o oră de începere a reducerilor, de aceea abonați-vă la newsletterele site-urilor de pe care doriți să cumpărați produse, pentru a fi primii care află exact când începe Black Friday, beneficiind astfel de șanse mai mari de a prinde pe stoc produsele dorite.
4. Setați o alertă de preț la produsele care vă interesează. În acest fel veți fi anunțat în momentul în care prețul produsului scade.
5. Creați-vă un cont pe site-urile din lista voastră, completând datele personale și adresa de livrare, pentru a nu mai pierde timp prețios cu acest pas.
6. Opțional! Adaugă în coșul de cumpărături produsele care te interesează. Astfel vei mai apăsa doar butonul Finalizează comanda.
7. Suplimentar! Putem verifica pe fiecare site de pe care dorim să cumpărăm, termenul de livrare, taxa de transport, condițiile de retur și alte aspecte care ne interesează. Alegeți site-uri de încredere și aveți mare grijă pe ce site-uri introduceți datele cardului bancar, pentru a evita fraudele.

Dacă sunteți interesat de produsele pentru copii, jucării, cărucioare, scaune auto și multe altele, alegeți cu încredere site-ul BestKids . Abonați-vă acum la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu toate noutățile. Astfel veți avea acces cu o seară înainte la pagina dedicată ofertelor de Black Friday.

Mai jos va dezvăluim o mică părticică din ofertele de anul acesta de Black Friday! Spor la cumpărături!

More articles