Mihaela Naum din Constanta a castigat o excursie la Disneyland din partea BestKids!

Mihaela Naum din Constanta a castigat o excursie la Disneyland din partea BestKids!

Jun 08, 2010 Alex

Iata ca a venit momentul sa anuntam castigatorul premiului pus la bataie de BestKids.ro si OctopusTravel.ro pentru concursul desfasurat in perioada 1 aprilie – 31 mai 2010. Mihaela Naum din localitatea Cobadin, judetul Constanta a cumparat produse in valoare de minim 250 de lei si a avut sansa de a fi extrasa la sorti pentru premiul cel mare: o excursie de 3 persoane la Disneyland, Paris , cu toate facilitatile incluse ( transport cu avionul, cazare la hotel de 4 stele cu mic dejun inclus, transfer hotel si intrare in parc ).

Mihaela va pleca spre Franta in data de 21 iunie si o asteptam sa se intoarca vesela si cu multe poze pe data de 25, cu speranta ca va impartasi momentele traite impreuna cu noi. Felicitari Mihaela si iti multumim ca esti client BestKids !

In niciun caz nu uitam de castigatorii locurilor 2 si 3: Milenium Clima SRL din Bucuresti (7% reducere pe viata si un card cadou in valoare de 300 RON), respectiv Luchian Morosan din Sacele, Brasov (4% reducere pe viata si un card cadou in valoare de 150 RON). Bravo si va multumim sincer pentru participarea in concurs!

N-am terminat… dupa cum stiti, pe data de 1 iunie 2010, BestKids a implinit 3 ani de existenta pe piata de online din Romania. Fara sa fi facut tam-tam pe acest subiect, am oferit un discount de 10% tuturor comenzilor din ziua respectiva in spirit de sarbatoare pentru clientii nostri.

Si nu in ultimul rand, vrem sa le multumim celor peste 1.800 de bilete in concurs pe care ii asteptam cu nenumarate surprize in viitor. Ne bucuram ca sunteti alaturi de noi!

More articles