Mai este putin peste o luna de zile pana cand puteti castiga o excursie la Disneyland, Paris!

Mai este putin peste o luna de zile pana cand puteti castiga o excursie la Disneyland, Paris!

Apr 27, 2010 Alex

Ne bucuram sa va anuntam ca pana in acest moment, avem deja peste 600 de inscrisi in concursul nostru care se va incheia pe 31 mai . Dupa cum stiti, marele premiu oferit de BestKids.ro impreuna cu OctopusTravel.ro consta intr-o excursie pentru 3 persoane la Disneyland , Paris, cu toate facilitatile incluse ( transport cu avionul, cazare la hotel de 4 stele cu mic dejun inclus, transfer hotel si intrare in parc ).

Pentru cei care inca nu sunt la curent cu concursul, va reamintim ca regulamentul este extrem de simplu: cumperi, in perioada 1 aprilie – 31 mai 2010 , de la magazinul online BestKids.ro orice produse in valoare minima de 250 lei. Indiferent de modalitatea in care ai plasat comanda (fie online, fie telefonic), vei fi automat inscris in concurs, cu precizarea ca in cazul comenzilor telefonice va trebui sa oferi o adresa de e-mail si un numar de telefon valid pentru a putea fi contactat daca ai castigat.

De Ziua Copilului si, in acelasi timp, ziua in care BestKids implineste 3 ani de existenta (adica pe 1 iunie 2010 ), va avea loc tragerea la sorti in urma careia sunt desemnati castigatorii astfel:

  • Premiul I : o excursie pentru 3 persoane in perioada 21-25 iunie 2010 la Disneyland Paris, Franta (cazare la Hotel Magic Circus**** cu mic dejun inclus, transport cu avionul, transfer hotel, intrare in parc). Premiul este oferit de OctopusTravel.ro impreuna cu BestKids.ro.
  • Premiul al II-lea : un cupon cu 7% discount pe viata pentru orice produs achizitionat de la BestKids.ro, plus un card-cadou in valoare de 300 lei.
  • Premiul al III-lea : un cupon cu 4% discount pe viata pentru orice produs achizitionat de la BestKids.ro si un card-cadou in valoare de 150 lei.

Asadar, pana pe 31 mai 2010, toti parintii care isi doresc un motiv in plus de bucurie pentru copiii lor, sunt invitati sa cumpere de la BestKids.ro si, astfel, sa se inscrie in competitia pentru cel mai mare premiu din istoria magazinului online – o excursie la Disneyland, Paris.

Dragi parinti, nu mai stati pe ganduri! E timpul sa-i faceti o surpriza de neuitat copilului vostru!

More articles