Gala Nationala a Premiilor eCommerce 2009

Gala Nationala a Premiilor eCommerce 2009

Sep 03, 2009 Gabriela

A mai trecut un an si iata din nou incepe marea Gala. Pentru noi cei din comertul electronic este in primul rand o excelenta oportunitate de a primii o analiza completa a site-ului, de a face dovada clientiilor ca indeplinim un set de reguli exigente, necesare pentru un magazin online profesionist si nu in ultimul rand de a participa la un concurs cu cele mai bune site-uri din tara.

Gala 2008 a fost prima pentru noi si una din care am invatat foarte multe. Am luat un foarte onorabil loc 4 in categoria site-urilor cu experienta fiind si cel mai bun site din categoria produselor pentru copii.

Un mare plus la aceasta gala este numarul mai mare de concurenti si evident criteriile de jurizare foarte stricte. Am vazut inscrise multe site-uri bune si foarte bune, din domenii foarte variate (nu doar clasicul IT&C) ceea ce este o dovada ca in romania fenomenul ia amploare, iar competitii de genul GPEC trebuie felicitate si incurajate pentru promovarea noastra a tuturor.

http://www.gpec.ro/&res/img/brand/logo.gif

Un alt mare plus este atestarea GPEC. Site-urile pe care veti vedea acest logo sunt:

  • inscrise in competitie la Gala Premiilor eCommerce 2009
  • verificate de echipa GPEC si intrunesc cumulativ criteriile de preselectie
  • site-uri care ofera toate informatiile necesare pentru asigurarea unui proces de cumparare facil
  • site-uri care promit sa aiba o conduita de business curata, fara sa faca spam sau concurenta neloiala
  • site-uri care promit sa isi respecte clientii

Gala Premiilor in Ecommerce 2009

Felicitari la Andrei si echipa de acolo pentru acest eveniment. In Romania este nevoie de asa ceva, pentru a creste increderea oamenilor in comertul online. Sunt convins ca va fi un eveniment reusit si tin sa felicit de pe acum toti participantii, indiferent de cine va castiga.

Mai multe despre gala direct de pe site-ul oficial:

Criteriile de preselectie GPEC

Criterii de Jurizare

Participanti GPEC

More articles