Dr Ana Culcer si Bestkids.ro va invita la evenimentul – “Invata sa ai un copil sanatos”

Dr Ana Culcer si Bestkids.ro va invita la evenimentul – “Invata sa ai un copil sanatos”

Oct 19, 2011 Alex

Asociatia Secretul Evolutiei impreuna cu Dr Ana Culcer si Bestkids.ro va invita  pe data de 22 octombrie, ora 10 , in cadrul Scolii Internationale Cluj ,la evenimentul  “ Invata sa ai un copil sanatos ”.

Organismul fragil al copiilor are nevoie de ingrijire speciala, iar problemele cauzate de o alimentatie nesanatoasa pot aparea de la cea mai frageda varsta. Acestea pot fi remediate daca parintii se informeaza si actioneaza la timp. Evenimentul  ofera  parintilor  sau viitorilor parinti posibilitatea de a interactiona cu specialisti, medici pediatri sau stomatologi, psihologi, si sa puna intrebari legate de cresterea si ingrijirea copilului.

Alaturi de doamna doctor Ana Culcer, medic pediatru si sefa sectiei Nou Nascuti a Spitalului Universitar Bucuresti, vor sutine prezentari urmatorii invitati: Dr. Cristina Gasparik, stomatolog; Adela Moldovan, psiholog; Raluca Zaharie Anton, psiholog si Natalia Berindean, avocat din partea Societatii de Avocatura Budusan, Berindean si Asociatii.

Dintre temele discutate: “Alaptarea si Diversificarea Alimentatiei”, “Alergiile”, “Suplimentii Alimentari”, “Importanta Vaccinurilor”, “Sanatatea Orala a Copilului”, “Drepturile Mamei”, “Comportamentul Alimentar al Copiilor”, “Agresivitatea la copii.”

Toti participantii vor primi cadouri din partea sponsorilor.

In cadrul evenimentului se va asigura interpretare mimico-gestuala pentru parintii cu deficiente de auz. Evenimentul este organizat in parteneriat cu Scoala Internationala Cluj si Asociatia Nationala a Interpretilor in Limbaj Mimico Gestual.

Adresa de desfasurare a evenimentului este Scoala Internationala Cluj str. Baisoara 2A , Cluj-Napoca, Romania.

Intrarea  si participarea parintilor este gratuita si se face doar pe baza de confirmare la office [at] bestkids.ro , sau la telefon 0720-182200

Programul intreg al evenimentului

More articles