Isara a aniversat 7 ani de la lansarea pe piața românească

Isara a aniversat 7 ani de la lansarea pe piața românească

Jun 14, 2019 Alina Diana

Ne plac produsele de calitate și de aceea vrem să susținem și să promovăm produse care țin cont, mai presus de toate, de sănătatea copiilor noștri.

V-am mai povestit despre brandul de marsupii ergonomice românești Isara și produsele lor premiate internațional. Acest brand inovativ are la bază visul unei mame de a crea un produs unic, funcțional pentru o perioadă lungă de timp. În vederea dezvoltării unui produs complet, Monica Olariu a urmat cursurile a două școli de babywearing de cel mai înalt renume, School of Babywearing UK și Die Trageschule Dresden, și a realizat cercetări riguroase și testări de siguranță. Rezultatul este un produs multiajustabil, organic, de calitate premium, cu grijă deosebită la detalii, recomandat ca fiind un produs unic pe piață.

Anul acesta, pe data de 6 iunie, Isara a sărbătorit cea de-a 7-a aniversare la Cluj-Napoca, într-un loc cu farmec, Căsuța lui Kipp, alături de mămici și tătici dornici să ofere copiilor lor tot ce este mai bun în ceea ce privește sistemele de purtare. Specialiști de la Centrul de educație prenatală și alăptare „Burtica Mea” au oferit pe parcursul evenimentului informații prețioase pentru tinerii părinți. La final a avut loc un workshop marca ISARA, în care părinții au învățat cum să ajusteze marsupii și să lege wrapuri. Au fost invitați mai mulți medici, Dr. Ioana Maguran, medic specialist medicina de familie, medic rezident neonatologie, educator prenatal certificat Lamaze, consultant în alăptare și Dr. Teodora Cătinaș, medic specialist pediatrie, educator prenatal certificat Lamaze, consultant în alăptare IBCLC, trainer autorizat CNFPA, care a abordat tema „Sistemul osos și purtarea bebelușului – prieteni sau dușmani? ” Evenimentul a fost cu intrare liberă, în limita locurilor disponibile.

Bestkids a avut onoarea să participe la aniversarea Isarei, în calitate de partener. Recomandăm cu drag aceste produse, deoarece într-un marsupiu ergonomic este modalitatea cea mai sănătoasă de a-ți purta bebelușul, iar atenția pentru detalii, funcționalitatea și ajustabilitatea produselor, folosirea materialelor de cea mai înaltă calitate și faptul că este un brand românesc, ne-au convins.

Vă așteptăm la viitoarele evenimente organizate de Isara pentru a testa și a vă convinge și voi de cât de important este să oferim copilului nostru tot ceea ce este mai sănătos și bun pentru el. Produsele Isara se gasesc de asemenea pe site-ul nostru , alături de alte peste 10000 de produse pentru copii sau în magazinul BestKids din Platinia Shopping Center, Cluj-Napoca, unde de asemenea aveți ocazia de a testa marsupiile.

Vă prezentăm și câteva fotografii de la cea de-a 7-a aniversare a brandului Isara.

More articles