Bucura-te de comertul online romanesc!

May 28, 2014 Gabriela

e-Romaneste este un proiect de comunicare si educatie, care doreste sa promoveze experienta si beneficiile comertului online romanesc.

Ne propunem sa:

• Comunicam cumparatorilor ca in Romania exista magazine online care ofera o experienta de cumparare la nivelul celei oferite de magazinele internationale (incredere, asistenta, servicii).
  • Contribuim la cresterea pietei de comert electronic in ansamblul ei.
  • Sa informam cumparatorii online cu privire la ce inseamna comert online civilizat si responsabil.
  • Sa stabilim un standard in industrie.

Obiectivul comun al celor implicati este sa creasca numarul de clienti si piata in ansamblul ei. Daca in acest moment sunt aproximativ 11 mil. de utilizatori de Internet si doar 2.000.000 de cumparatori online, pana anul viitor se spera ca aceasta cifra sa se dubleze.

Din cele 820 de milioane de locuitori care traiesc in Europa, 250 de mil. (adica 30%) cumpara online. 70% din utilizatorii de Internet se documenteaza online inainte de a cumpara. In Marea Britanie, peste 80% din cetateni cumpara online fata de Romania unde procentul ajunge la circa 10% situandu-ne pe ultimul loc in UE in ceea ce priveste cumparaturile online.

Comportamentul de cumparare a utilizatorului se bazeaza pe experienta directa in magazine, atingerea produsului, interactiune cu vanzatorul; prin cresterea experientei de cumparare, ne dorim sa modificam acest comportament si sa eliminam barierele percepute in legatura cu mediul online (neincredere legata de produs, asistenta etc)

Daca la inceput motivatia principala de a face o achizitiile online era data de obtinerea unui pret mai bun, aceasta migreaza incet, incet catre confort sau economia de timp. In felul acesta, produsele cu valoare mai mica incep sa devina interesante pentru cei care cumpara online nu atat prin prisma economiei de bani realizate cat mai ales prin prisma experientei de cumparare.

Pe 9 si 10 iunie invitam toti utilizatorii de Internet din Romania sa-si faca cumparaturile online. Din fata calculatorului, ei au posibilitatea de a cumpara, din cateva clickuri, o varietate de produse. In plus, timp de doua zile vor beneficia de:

• Livrare gratuita a produselor
  • Metode de plata multiple
  • Returnarea gratuita a produselor
  • Produse pe stoc
  • Asistenta prin email si telefon

Dorim sa aratam ca in Romania exista magazine online care ofera o experienta de cumparare la standardul celei oferite de magazinele online internationale.

e-Romaneste – alege sa-ti faci cumparaturile online, in magazinele romanesti.

Alege comertul electronic romanesc pentru o experienta online de 5 stele

Alte surse: http://www.payu.ro/companie/resurse-presa/comunicate-presa/campania-e-romaneste/

More articles