Am adus produse noi!

Am adus produse noi!

Nov 24, 2009 Alex

De Depozit BestKids.ro 2 o luna de zile ne-am mutat in “casa noua” si avem un depozit de 220 mp ticsit cu produse! Suntem printre puti
nele magazine online de articole pentru copii care comercializeaza produse din stocul propriu pentru ca dvs. sa beneficiati de perioade scurte de livrare si incercam continuu sa largim oferta, aducand pe stoc cele mai atractive jucarii si articole la preturi deosebite.

Depozit BestKids.ro 1 Ne face placere sa va anuntam ca incepand de astazi, puteti comanda de la BestKids consola Wii , produsa de Nintendo – un produs care, cu siguranta, va face deliciul tuturor membrilor familiei. Dotata cu procesor IBM, detine porturi pentru SD memory card, doua porturi USB 2.0, un numar de 4 porturi pentru remote Wii. Are interfata internet Wi-Fi 802.11 b/g si bluetooth. Prin dotarile pe care le are face parte dintr-o noua generatie de console pentru jocuri , oferind utilizatorului experiente noi in gaming. Este un cadou ideal pentru toti membrii familiei – mai ales in perioada Sarbatorilor, cand puteti sa va jucati impreuna cu copiii dvs. Mai mult decat atat, acum beneficiati de un pret special, aproape cel mai mic de pe piata: doar 919 lei!

In afara de consola Wii , ne bucuram sa va anuntam ca avem, de astazi, un nou brand in lista de producatori – respectiv Klein . In gama Klein gasiti tot felul de jucarii: de la seturi Barbie pentru fetite , pana la seturi cu unelte pentru baieti .

Pentru copiii care iubesc animalele, avem cativa catelusi care au nevoie de atentie si multa dragoste. Noi i-am “cules de pe strada” si sunt un pic bolnaviori – drept pentru care copiii trebuie sa ii ingrijeasca. Catelusul BabyDu isi misca capul cand se face bine si devine fericit, dar pana atunci copiii trebuie sa ii dea lapte cu biberonul sau, daca e cazul, chiar sa-i faca injectie.

Continuam sa aducem cele mai noi jucarii pentru ca punem pret pe bucuria copilului tau! Nu uitati ca pana de Craciun, avem foarte-foarte multe produse la preturi de Sarbatoare , iar surprizele nu se opresc aici!

More articles